Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων εντός Αττικής καθώς και η τοποθέτησή τους,  γίνεται εντελώς δωρεάν από το έμπειρο προσωπικό της ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΥΝΙΟΖΟΥ, για ποσά άνω των 800 ευρώ.

Για την αποστολή των προϊόντων στο χώρο που επιθυμείτε εκτός Αττικής, χρησιμοποιούμε το πρακτορείο που θα μας υποδείξετε ή το πρακτορείο που συνεργάζεται το ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΥΝΙΟΖΟΥ, με δική σας επιβάρυνση κομίστρων.  Σε περίπτωση που η αποστολή πρέπει να γίνει στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή με εμάς.

Σε κάθε περίπτωση ο υπεύθυνος του ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΥΝΙΟΖΟΥ θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και για τυχών λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή.

Το ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΥΝΙΙΟΖΟΥ θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

# Πληκτρολογήστε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες για αναζήτηση # Πατήστε enter για αναζήτηση ή ESC για κλείσιμο
elianiko banner