- Πρέπει να γίνω μέλος για να παραγγείλω?
Όχι δεν είναι απαραίτητο. Σας ενημερώνουμε όμως πως τα εγγεγραμμένα μέλη μας απολαμβάνουν επιπλέον εκπτώσεις σε αρκετά είδη. Επιπλέον, τα μέλη μας ενημερώνονται πρώτοι για τις νέες προσφορές μας ενώ επιλεγμένα προϊόντα είναι διαθέσιμα μόνο στην περιοχή μελών.

- Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου?
Από την στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας, αυτόματα ξεκινάει και η διαδικασία κατασκευής των επιπλών. Η διαθεσιμότητα που αναγράφεται στις πληροφορίες κάθε προϊόντος, προσδιορίζει το χρόνο παράδοσης. Οι παραδόσεις μας κυμαίνονται από 5-25 ημέρες, αναλόγως το είδος. Αναλόγως την παραγγελία σας, διαμορφώνεται και ο χρόνος! Μην ξεχνάτε πως τα έπιπλα που επιλέγεται κατασκευάζονται εξ αρχής για εσάς καθ' όπως μας ζητήσετε. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας!

- Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά?
Τα έξοδα των μεταφορικών είναι δωρεάν για όλη την Αττική, για ποσά άνω των 800 ευρώ.
Για εκτός Αθηνών το κόστος μεταφορικών προσδιορίζεται σύμφωνα με το πρακτορείο αποστολής.

- Πως μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία?
Στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον η παραγγελία δεν έχει φύγει από εμάς παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας.

- Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ;
Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

- Γίνεται τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο μου;
Η τοποθέτηση των επίπλων παρέχεται δωρεάν μαζί με την παράδοση για εντός Αττικής.

# Πληκτρολογήστε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες για αναζήτηση # Πατήστε enter για αναζήτηση ή ESC για κλείσιμο
elianiko banner